Veelgestelde vragen®

Waar is PHYSIOMER® te koop?

Bij apotheken en drogisterijen.

De neusspoeling blijft steriel door middel van de pompwerking, deze zorgt ervoor dat er geen spoeling terug in de flacon terechtkomt en hierdoor steriel blijft.

Er zijn geen losse verstuivers verkrijgbaar. Hier is specifiek voor gekozen. Elk PHYSIOMER® product heeft zijn eigen verstuiver en deze mogen niet met elkaar verwisseld worden in verband met de kracht van de straling.

PHYSIOMER® Normal Jet biedt bij dagelijks gebruik bescherming tegen hooikoorts, omdat het de allergenen uit de neus verwijdert.

Nee, het gebruik van PHYSIOMER® Normal Jet preventief tegen het Corona virus is niet onderzocht.

PHYSIOMER® is veilig voor langdurig gebruik, mits gebruikt volgens de gebruiksaanwijzing.

Als de neussymptomen langer dan 5 dagen aanhouden bij baby’s en langer dan 10 dagen bij volwassenen en kinderen, raadpleeg dan uw arts.
Bij Physiomer Eucalyptus: als de neussymptomen langer dan 7 dagen aanhouden bij volwassenen en kinderen, raadpleeg dan uw arts.

Ja, PHYSIOMER® heeft geen impact op het zoutniveau in het bloed.

De samenstelling/ingrediënten zijn exact hetzelfde, het enige verschil is de kracht van de straling. Bij de Normal Jet is de kracht van de straal een stuk minder dan bij de Strong Jet. Strong Jet mag daarom pas vanaf 6 jaar gebruikt worden bij kinderen en de Normal Jet al vanaf 2 jaar.
Normal Jet is preventief te gebruiken. Strong Jet wordt veelal aanbevolen bij KNO-aandoeningen of bij verzorging van een geopereerd neusslijmvlies.

De samenstelling/ingrediënten zijn exact hetzelfde, het enige verschil is de kracht van de straling. Bij de Baby is de kracht van de straal een stuk minder dan bij de Normal/Strong Jet. Normal Jet mag daarom pas vanaf 2 jaar gebruikt worden en de Strong Jet vanaf 6 jaar.

PHYSIOMER® Eucalyptus kan niet worden gebruikt door mensen die aan astma lijden, omdat er in de literatuur enkele gevallen van astma-aanvallen zijn gemeld na het gebruik van etherische oliën (eucalyptus, menthol… Essari en De Blay, 2017; Szema en Barnett, 2011). Omdat etherische oliën als smaakstof kunnen worden toegevoegd, wordt het gebruik van PHYSIOMER® Eucalyptus daarom niet aanbevolen bij personen die aan astma lijden.

Geen resultaten gevonden